Manafonistas

on life, music etc beyond mainstream

2020 6 Aug

Das nächste manafonistische Musikrätsel

von: Michael Engelbrecht Filed under: Blog | TB | 1 Comment

Hun kommer fra et naboland. Hun spiller violin og bratsch og også harmonium. Og hun bruger sin stemme. Hun er også skuespiller. Et af numrene på hendes nye album er dedikeret til Brian Eno, hvilket er let at genkende, når man læser titlen eller lytter til kompositionen. Hyperelektisk musik kan være spændende. Jeg lytter til dette album for første gang, og det rører mig. Hvis der var ledig plads tilbage, og hvis min agent gav mig lov, ville jeg spille Eno-hyldesten allerede lørdag aften eller et andet stykke. Et strejf af Nico, en gang fra harmoniens folder. Det er meget sjældent, at selv den ikke så ukendte producer tager et instrument i hånden. Hvem er komponisten? Den første og eneste præmie: kunstnerens album på cd, når det udkommer.

This entry was posted on Donnerstag, 6. August 2020 and is filed under "Blog". You can follow any responses to this entry with RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

1 Comment

  1. Michael Engelbrecht:

    Der Kommentar, der als erster den richtigen Namen erkennt, ist die Siegerin / der Sieger.


Manafonistas | Impressum | Kontakt | Datenschutz