Manafonistas

on life, music etc beyond mainstream

2012 8 Apr

Marilyn Mazur´s Celestial Circle

von: Manafonistas Filed under: Blog | TB | Comments off

Blant de skandinaviske jazzmusikerne med et internasjonalt ry står perkusjonisten Marilyn Mazur i aller fremste rekke. På årets festival skal hun skape den riktige, litt høytidelige stemningen ved midnattsleite lørdag i den praktfulle Kongsberg kirke. Med i bandet er bl.a. den glimrende, engelske pianisten John Taylor og Josefine Cronholm, en vokalist som aldri unnlater å gjøre inntrykk og som vil passe perfekt i Kongsberg kirke. Dato: Lørdag 9. juli 2011. Scene: Kongsberg kirke.

Musikere:
Marilyn Mazur (trommer, perkusjon og vokal)
John Taylor (piano)
Josefine Cronholm (vokal)
Anders Jormin (bass)

Video, produsert av: Per Erik Stokke, Stein Hofve og Tor Inge Redalen.

Und am 14. Mai im Deutschlandfunk, in der Reihe Jazz Live, um 21.05 Uhr:

Marilyn Mazur/Jan Bang/Per Jørgensen (Mazur – Perkussion; Bang – Live-Elektronik, Sampling; Jørgensen – Trompete, Gesang) – eine Aufzeichnung vom Punktfestival Kristiansand/Norwegen, 3. September 2011) / mit Michael Engelbrecht

 

This entry was posted on Sonntag, 8. April 2012 and is filed under "Blog". You can follow any responses to this entry with RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Sorry, the comment form is closed at this time.


Manafonistas | Impressum | Kontakt | Datenschutz